Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську представники осередку таеквон-до підписали одразу три меморандуми про співпрацю. Відео

Варто знати

Відтепер спортсмени працюватимуть з міжнародною антинаркотичною асоціацією, спілкою сімей загиблих АТО та всеукраїнською громадською організацією «Добровольчий український корпус».

Один меморандум підписаний із обласною спілкою родин загиблих, померлих та безвісти зниклих в зоні АТО. Її голова Степан Чомко каже, відтепер діти воїнів зможуть займатись таеквон до безоплатно.

За час повномасштабної війни, розповідає голова міського осередку таеквон-до Сергій Данищук, до них звернулось 8 дітлахів. Дехто цим бойовим мистецтвом займався й раніше, інші – новачки.

Ще одну угоду про співпрацю було підписано з «міжнародною антинаркотичною асоціацією». Упродовж року, каже керівник громадської організації Василь Смоланка, вони допомогли побороти залежність близько сотні дітям та підліткам. Після лікування й реабілітації, наголошує чоловік, їм важливо знайти хобі. Зокрема, йдеться й про спорт.

Також документ про співпрацю підписали зі Всеукраїнською громадською організацією «Добровольчий український корпус».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua