Онлайн TV FM радіо FM пауза

Презентація книги

Скупі рядки біографій. Невпинний перелік дат. Чудом збережені сліди минулого. Усе, що зібрав краєзнавець зі Львова, виходець з села Підмихайлівці Ярослав Польовий у книзі «Духовенство Рогатинщини», є матеріальними формами невмирущого людського духу, який щоразу відроджується. Презентація цього довідково-краєзнавчого матеріалу відбулася днями в Рогатині у Центральній районній бібліотеці.

https://www.youtube.com/watch?v=LRi3NmInVF4
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua

Презентація книги

У музеї Гуцульщини і Покуття відбулася виставка двох майстринь пензля. Представленими роботами разом із відвідувачами Музею захоплювалися і наші колеги.

https://www.youtube.com/watch?v=g0tYCrj3YwA
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua

Презентація книги

6 грудня у картинній галереї Національного заповідника «Давній Галич» відбулася презентація нової книжки про історію та сьогодення села Кукільники.

Той факт, що історико-пізнавальний твір місцевих краєзнавців Петра Хміля та Марії Зарічної-Перепічки було представлено напередодні Дня місцевого самоврядування, сам по собі показовий, адже поява будь-якого друкованого видання про той чи інший населений пункт є свідченням того, що село розвивається і має перспективу.

А  це результат активної позиції як місцевої влади, так і громади села. І звичайно, ще привід для роздумів про майбутнє місцевого самоврядування та напрямки його реформування. Більше про книгу знає Василь Теслюк.

https://www.youtube.com/watch?v=FpfSNBLzxHE
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua