Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Галичі депутати зібралися на 49 сесію міської ради аби обговорити ряд важливих питань. Відео

Новини

Одне з пріоритетних питань стосувалося бюджету на 2024 рік. За словами начальника фінансового відділу, Сергія Канюки, загальний обсяг бюджету територіальної громади, спеціальні та загальні фонди розрахований на 191 млн гривень.

У пріоритеті цьогорічного бюджету – видатки на підтримку Збройних Сил України, а також фінансування програм на підтримку соціально вразливих верств населення, каже голова громади, Олег Кантор.

Не обійшлося й без проблемного питання про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється. Зокрема, місцевому забудівнику вже вкотре не дозволяють розпочати будівництво на його приватній території.

Поспілкуватися із забудівником ми мали можливість лише по телефону, адже він з волонтерською поїздкою вирушив на східний напрямок.

Міський голова наголосив, він зацікавлений у розвиткові інфраструктури на території Галича, тож не розділяє рішення депутатів.

Нагадаємо, депутати міської ради вже вшосте не підтримують питання про затвердження проєкту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється і місцевий забудівник не може розпочати будівництво на приватній ділянці.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua