Онлайн TV FM радіо FM пауза

Криміналісти пройшли тренінг у Великобританії з ідентифікації жертв масових катастроф

vb6 - Криміналісти пройшли тренінг у Великобританії з ідентифікації жертв масових катастроф - rai.ua Новини

12 криміналістів з різних регіонів України в ході практичних занять перейняли досвід провідних спеціалістів Міністерства внутрішніх справ Великобританії і вдосконалили свої навички з ідентифікації жертв масових катастроф та роботи з протоколами DVI.

Про це йдеться на сайті Національної поліції України.

DVI (Disaster Victim Identification) – об’єднання прижиттєвої та посмертної інформації про людину з метою точнішої та швидшої ідентифікації особи під час масової загибелі людей.

vb - Криміналісти пройшли тренінг у Великобританії з ідентифікації жертв масових катастроф - rai.ua

Були досліджені міжнародні стандарти та методи ексгумації тіл з місць масових поховань та особливості роботи на місці події, пов’язаної з радіаційною, хімічною, біологічною та ядерною загрозою.

Українські фахівці поділилися з іноземними колегами власним досвідом із документування та розслідування воєнних злочинів під час бойових дій, практики проведення оглядів місць подій в умовах воєнного стану, збору доказової бази при роботі на деокупованих територіях.

vb4 - Криміналісти пройшли тренінг у Великобританії з ідентифікації жертв масових катастроф - rai.ua

Отримані знання та практичні навички допоможуть криміналістам Нацполіції в зборі доказової бази для документування й розслідування воєнних злочинів росіян на території України, які будуть передані на розгляд Міжнародного кримінального суду.

vb5 - Криміналісти пройшли тренінг у Великобританії з ідентифікації жертв масових катастроф - rai.ua
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua