Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуші триває семінар для психологів у контексті викликів війни

У Калуші триває семінар для психологів у контексті викликів війни Калуш

2 жовтня у Калуші розпочався дводенний семінар для психологів на тему «Вступ до моделі консультування в методі когнітивно-поведінкової терапії у контексті викликів війни».

Про це повідомляє Калуська міська рада 

Подія зібрала понад 30 психологів Калуської громади – представників структурних підрозділів органів місцевого самоврядування, закладів освіти, активістів громадських організацій, волонтерів. Їм часто доводиться працювати з військовослужбовцями та членами їхніх сімей, ветеранами, родинами загиблих, померлих, зниклих безвісти героїв.

Тренінг спрямований, передусім, на посилення допомоги мешканцям громади щодо зміцнення їхнього ментального здоров’я.

Говорили про методи й особливості роботи психологів в умовах сьогодення: «Виклики війни у сфері психічного здоров’я»; «Психотрама, пост-травматичний стресовий розлад. Методи допомоги»; «Діагностика, критерії та методи допомоги під час пережиття втрати, ускладненого горювання, депресії, поширених тривожних розладдах»; «Наука про стійкість: теорія і практика».

Зустріч організована БО «БФ «Карітас парафії св. Андрія Первозванного УГКЦ м. Калуш» за підтримки БО «Платформа соціальних змін» та у співпраці з Калуською міською радою.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua