Онлайн TV FM радіо FM пауза

Загиблий мотоцикліст та травмовані у ДТП на Прикарпатті. Фото

Новини

ДТП мали місце у Івано-Франківську, на Калущині та Надвірнянщині.

Про це повідомляє Поліція Івано-Франківської області

Перша аварія з травмованим велосипедом сталася у Івано-Франківську. Відомо, що керманич автомобіля «Mercedec-Benz», 2003 року народження, мешканець громади, виконуючи поворот ліворуч, допустив зіткнення із велосипедистом. Останній рухався у зустрічному напрямку.

Потерпілого, місцевого мешканця, 1982 року народження, госпіталізували до реанімаційного відділення. Водій тверезий.

Ще одна автомобільна пригода трапилась між населеними пунктами Мостище та Верхня, що у Калуському районі. На місці слідчі зʼясували, що водій автомобіля «Renault», 1973 року народження, місцевий мешканець, при здійсненні повороту на другорядну дорогу, не надав перевагу в русі автомобілю «Skoda Octavia», та допустив зіткнення з ним.

Внаслідок ДТП двох керманичів доставили до лікарні. Їх перевірено на стан сп’яніння. Результат тверезі.

За обома фактами автопригод слідчі розпочали досудове розслідування за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

А смертельна ДТП, де загинув мотоцикліст сталась у селі Гвізд, що на Надвірнянщині. Правоохоронці встановили, що 25-річний мешканець Калуша, керуючи мотоциклом «SUZUKI», не впорався з керуванням та допустив з’їзд за межі проїзної частини дороги. У результаті допустив наїзд на відбійник.

Від отриманих травм мотоцикліст загинув на місці.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого.

Поліція закликає водіїв неухильно виконувати вимоги Правил дорожнього руху, зокрема бути уважними за кермом, дотримуватися безпечної швидкості руху, дистанції та інтервалу, не порушувати правил обгону, проїзду пішохідних переходів та перехресть, уникати ризикованих маневрувань та користуватися пасками безпеки.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua