Онлайн TV FM радіо FM пауза

Волонтерський штаб «Українська команда» в Івано-Франківську передав генератор на Запорізький напрямок. Відео

Волонтерський штаб «Українська команда» в Івано-Франківську передав генератор на Запорізький напрямок. Відео Новини

Всебічна допомога. Волонтерський штаб «Українська команда» в Івано-Франківську продовжує підтримувати захисників та цивільних під час повномасштабного вторгнення. Цього разу –  передали генератор в госпіталь на Запорізький напрямок. 

«Насправді ми тут в тилу не відчуваємо тієї енергетичної кризи, яка є справді там. Ворог атакує, ворог бʼє, ворог руйнує. І наше завдання сьогодні полягає в допомозі Збройним силам України. Кожен з нас має робити від себе все можливе, щоб Україна перемогла і ми відстояли свою територіальну цілісність. І наше завдання, наша ціль як «Української команди» – це допомога. І ціль кожного українця та української землі – це перемога»,- зазначає керівник Волонтерського штабу «Українська команда» в Івано-Франківську Андрій Монастирський.

Представник волонтерського штабу «Українська команда» в Івано-Франківську Володимир Пічак впевнений, така підтримка сьогодні є дуже важливою для країни:

«Гуманітарна допомога є вкрай важливою під час війни, я би сказав – критично важливою. Це є забезпечення людей, які потрапили в складну ситуацію, важливими життєвими ресурсами. Моя думка про те, що гуманітарна допомога не тільки рятує, а й сприяє стабільності та миру в країні».

Це вже 25-ий генератор, який передали доброчинці волонтерського штабу «Українська команда» в Івано-Франківську. 

«Ми завжди допомагали, допомагаємо, і будемо допомагати. Слава Україні!»,- підкреслює волонтер волонтерського штабу «Українська команда» в Івано-Франківську Денис Радченко.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua