Онлайн TV FM радіо FM пауза

Відбулась щорічна піша проща до Маріямпільської Чудотворної ікони. Відео

Новини

Понад 500 прочан із сіл Водники, Бишів, Кремидів, Старі та Нові Кінчаки, Лани, Деліїв, Тумир, Дубівці взяли участь у пішій прощі від Галича до Маріямпільської Чудотворної ікони Матері Божої. Були прочани і з інших громад. Кожен зі своїм болем, проханням чи надією.

Працівники Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області взяли участь у пішій Прощі до Маріямпільської чудотворної ікони Матері Божої, а особовий склад підрозділу 2 ДПРЗ забезпечував пожежну та техногенну безпеку під час проведення заходів.

Цьогорічна проща відрізняється від минулорічної, зазначає голова Дубовецької громади, адже в Україні тривають важкі бої з московським окупантом. Очолив ходу до Маріямполя отець-декан Олег Каськів.

На Божественній літургії кожен поринув у свої думки. Але єдиною була молитва про звільнену від рашистської навали Україну.

У біблійному Маріямпольському саду прочани відпочивали, молилися, сповідалися. А по закінченні Літургії мешканка Дубовецької громади пані Марія пригощала усіх шопенею.

А яка ваша реакція?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua