Онлайн TV FM радіо FM пауза

Від Івано-Франківської ОВА передали квадрокоптери та зарядні станції. Відео

Від Івано-Франківської ОВА передали квадрокоптери та зарядні станції Новини

В Івано-Франківській обласній військовій адміністрації відбулась передача 16 квадрокоптерів для Збройних сил України. А також від адміністрації подарували 15 зарядних станцій для родин полеглих героїв.

Допомога військовим та їхнім родинам. Івано-Франківська обласна військова адміністрація передали 16 квадрокоптерів Збройним силам України та 15 зарядних станцій родинам полеглих захисників. Відповідно до запитів військовослужбовців зі 102 окремої бригади ТрО передали партію мавіків 3 pro та мавіків нічного бачення. Військовослужбовець Ростислав Рудзинський каже, таке підсилення має велике значення. 

Голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук впевнена, найважливіше завдання зараз – підсилення наших захисників. 

15 зарядних станцій передали сім’ям полеглих захисників. Обладнання вдалося отримати від міжнародних партнерів у межах Програми транскордонного співробітництва. Допомогу отримала і Ольга Тутова, яка самостійно виховує трьох дітей. Її чоловік загинув у Луганській області у 2022 році. 

До слова, очільниця Прикарпаття анонсувала 6-ий благодійний аукціон для потреб 102 окремої бригати ТрО. Він відбудеться наприкінці жовтня. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua