Онлайн TV FM радіо FM пауза

Вбивство Ірини Фаріон – повідомлено про підозру мешканцю Дніпра

zatrymano - Вбивство Ірини Фаріон – повідомлено про підозру мешканцю Дніпра - rai.ua Новини

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру 18-річному мешканцю м. Дніпра у вчиненні умисного вбивства громадської діячки, народної депутатки України VII скликання Ірини Фаріон (ч. 1 ст. 115 КК України). Напередодні його затримано за місцем проживання.

Про це повідомив заступник Генпрокурора Антон Войтенко під час спільного брифінгу за участі Міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка у Львові, пише Офіс Генерального прокурора

Антон Войтенко також поінформував, що прокурори погодили клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. Наразі клопотання направлено до Галицького райсуду м. Львова.

Він додав, що судове засідання з обрання запобіжного заходу підозрюваному відбудеться сьогодні, 26 липня, о 13:00.

Наразі за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури затриманому готується повідомлення про підозру в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України) та вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Відомо, що під час підготовки до злочину він орендував щонайменше три квартири у Львові. Встановити його особу вдалося за фото зі смарт-камер відеоспостереження. Його затримали в м. Дніпро за місцем проживання. Слідчі дії тривають. Встановлюються всі обставини.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua