Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Університеті Короля Данила розпочався новий навчальний рік. Відео

Новини

Забезпечити якісну освіту та виховати фахівців. В Університеті Короля Данила традиційно розпочався новий навчальний рік.

Студенти, батьки та викладачі зібралися, щоб відзначити День знань. Цьогоріч до фахового коледжу та університету вступило близько двох тисяч студентів.

Відповідальна секретарка приймальної комісії Оксана Каленюк розповіла про найпопулярніші спеціальності, які обрали абітурієнти:

«Університет Короля Данила – це місце, де здійснюються мрії. І нам дуже приємно, що мрія понад 2000 вступників, які відсьогодні стали студентами нашого фахового коледжу і університету Короля Данила здійснилася. Якщо ми говоримо про вступ до фахового коледжу, то цьогоріч найбільшою за популярністю спеціальність – за кількістю поданих заяв та за кількістю зарахованих студентів стала спеціальність право. Друга, так би мовити, за рейтингом – це дизайн. Наступні спеціальності, які так само викликали неабиякий інтерес у наших вступників фахового коледжу – це спеціальність менеджмент, архітектура та містобудування, відповідно – інженерія програмного забезпечення. Якщо ми говоримо про вступників на бакалаврат, то цьогоріч, як не дивно, але дуже очікувано, що найбільшої популярності для вступників перших курсів бакалаврату користувалась спеціальність правоохоронна діяльність».

Крок у доросле життя зробила і шістнадцятирічна Ірина Маланчук. Дівчина вступила до фахового коледжу Університету Короля Данила за спеціальністю право. Каже, зовсім не сумнівалась на рахунок вибору навчального закладу.

«Я обрала Університет Короля Данила, тому що в мене дуже багато знайомих тут навчається, в них дуже гарні і позитивні емоції. Вони дуже розхвалювали коледж і університет. Тому я вирішила його обрати. Тут дуже гарні викладачі, в них дуже висока кваліфікація. Через ці фактори я обрала коледж університету Короля Данила»,- розповідає Ірина Маланчук, студентка фахового коледжу УКД.

Окрім урочистостей з нагоди Дня знань в університеті провели молебень, до якого долучилися сотні людей. А також – відкрили і освятили новий освітній простір. Перший проректор Університету Короля Данила Михайло Косьмій розповідає, для зручностей та реалізації їхніх студентів в навчальному закладі щорічно добавляють нові аудиторії та зали. 

«Ми цього року, як і кожного року, відкриваємо освітній простір. Це все заради наших студентів. Чому? Тому що хочеться комфортних умов, хочеться реалізації їхніх задумів, мрій. І ми робимо для них такий освітній простір. В нас специфіка оновлення освітнього простору досить така традиційна. Це є нові освітні лабораторії, нові освітні аудиторії, там вже немає дошок на яких пишуться, там тільки мультимедійні дошки та інші дошки залежно від потреб здобувачів. Тут є понад 15 нових аудиторій, плюс великий конференц-зал, який ділиться на дві частини»,- зазначає перший проректор університету Короля Данила Михайло Косьмій.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua