Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську планують відновити старий комунальний маршрут №9. Відео

Новини

За проханням громади в Івано-Франківську планують поновити старий комунальний рейс №9. Колись він курсував за напрямком «Європейська площа – Автостанція №4», розповідають в підприємстві “Електроавтотранс”. За словами комунальників, транспорту, який би міг виїхати – вистачає, втім бракує водіїв.

Втім серед діючих маршрутів найбільшим попитом користуються 55, 41 та 40. Загалом, за 10 місяців вони перевезли понад 18 мільйонів українців. Це на чверть більше аніж минулого року. Половина з них це пільговики.

«Найменше перевозиться пасажирів у зимові місяці, далі йде наростання у весняні місяці, потім спад на літні місяці. Починаючи з вересня фактично починає зростати кількість пасажирів і буде так триматись до кінця року. Протягом десяти місяців зберігається тенденція співвідношення пільгових і платних пасажирів. Отримано від продажу квитків за 10 місяців 88 млн 137 тис грн».

Також, в «Електроавтотрансі» розповідають, що в останні місяці значно зросла кількість безготівкового розрахунку. Зокрема, оплата готівкою становить 40%, в той час як 60% – це розрахунок картою.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua