Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківській школі провели урок присвячений ментальному здоров’ю

урок ментального здоров'я Новини

Заступниця голови обласної державної адміністрації Людмила Сірко та регіональна координаторка Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» Лариса Підвербецька побували у Івано-Франківському ліцеї № 3, де відбувся тематичний урок для учнів третього класу «Що таке ментальне здоров’я та як про нього подбати».

Про це повідомляє Івано-Франківська обласна державна адміністрація

«Ліцеїсти з великим задоволенням доєдналися до цього уроку, їм розповіли про психологічні почуття, емоційні практики та навички з емоційної саморегуляції. На даний час піклуватися про своє ментальне здоров’я – це актуальна і надзвичайно важливо практика. Через війну збільшилося психологічне навантаження на дітей, окрім того, учні адаптуються до навчання, набувають умінь знаходити спільну мову з однолітками та вчителями. І все це потребує від них додаткових психологічних зусиль», – розповіла Людмила Сірко.

в Івано-Франківському ліцеї № 3 та навчальних закладах області триває тиждень ментального здоров’я. Проводяться різноманітні корисні активності з техніками психологічної самодопомоги. Педагоги інформують дітей про те, як працюють емоції та проводять ефективні тренувальні вправи, що допомагають стабілізуватися у складні моменти в умовах війни.

Людмила Сірко вручила школярам подарунки та зауважила, що такі артпсихологічні заходи допомагають справитися із внутрішніми тривогами, переживаннями, а також дають корисні психологічні знання та відчуття позитивних емоцій.

Фото: Івано-Франківська обласна державна адміністрація

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua