Онлайн TV FM радіо FM пауза

Учасники Революції Гідності з Прикарпаття отримають грошову компенсацію на придбання житла

Новини

Уряд ухвалив підготовлене Мінветеранів розпорядження про виплату грошової компенсації за належні жилі приміщення для осіб з інвалідністю І-ІІ груп, які отримали вади під час участі в Революції Гідності, а також членам сімей загиблих (померлих) учасників Революції Гідності.

До Вінницької, Волинської, Запорізької, Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської та Черкаської областей будуть спрямовані 12 307,2 тис. гривень. Про це пише РАІ з посиланням на Івано-Франківську ОДА.

Це дасть можливість виплатити компенсації за житло 11 особам з інвалідністю І-ІІ груп, які стали особами з інвалідністю внаслідок поранень, каліцтва, контузії чи інших ушкоджень здоров’я, одержаних під час участі в Революції Гідності, а також членам сімей загиблих (померлих) учасників Революції Гідності.

«Мінветеранів зробило все можливе для того, щоб учасники Революції Гідності, які втратили здоров’я, захищаючи європейські цінності та свободи в Україні, отримали виплату компенсації за житло. Далі рішення за парламентським комітетом з питань бюджету Верховної Ради», – зазначила міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна.

Як повідомляло РАІ, у Калуській територіальній громаді продовжують надавати одноразові грошові допомоги на лікування онкохворим та дітям, хворим на цукровий діабет. На черговій сесії Калуської міської ради депутати розподілили понад 240 тис. гривень.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua