Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуській ТГ надають одноразові грошові допомоги для онкохворих та дітей з цукровим діабетом. Відео

Новини

У Калуській територіальній громаді продовжують надавати одноразові грошові допомоги на лікування онкохворим та дітям, хворим на цукровий діабет. На черговій сесії Калуської міської ради депутати розподілили понад 240 тис. гривень.

З року в рік у Калуші діє програма соціального захисту населення, яка передбачає надання одноразових грошових допомог для полегшення матеріального стану людей, які опинилися у скрутному фінансовому становищі і дійсно потребують такої допомоги.

“Сьогодні на засіданні міської ради було прийнято рішення про виділення одноразових грошових допомог на лікування 41 онкологічно хворому на загальну суму 214 тис. гривень і на лікування дітей, хворих на цукровий діабет, таку допомогу було виділено 6 діткам на загальну суму 30 тис. гривень”, – відзначила Світлана Прубняк, перша заступниця начальниці управління соціального захисту населення.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua