Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Маріямполі відбулася проща родин. Відео

Новини

У селі Маріямпіль Дубовецької громади відбулася щорічна проща до Чудотворної ікони Матері Божої. Благословляв прочан митрополит Івано-Франківський, владика Володимир Війтишин.

Проща родин розпочалася з міста Галича. Звідти прочани пішою ходою дісталися до Маріямполя, де й відбулася молитва за святість подружжя та мир на українській землі.

Очолив Службу Божу владика Володимир Війтишин. У своїй проповіді Архієрей звернув особливу увагу на те, що Церква допомагає християнам пізнати всю правду про дар подружжя.

 Голова Дубовецької громади Павло Андрусяк переконаний, такі заходи неабияк важливі задля утвердження в суспільстві родинних цінностей.

Також на прощі відбувся «Собор Марій» – всі, хто носить це ім’я, пройшли спеціальну реєстрацію. Тут їх цьогоріч чимало. А на завершення святкування усі Марії спільно з українськими бійцями запустили в небо вервицю миру.

Маріямпіль не дарма вважають духовним центром Дубовецької громади. Адже село славиться не тільки Чудотворною іконою Матері Божої, але й єдиним в Україні Біблійним садом. У ньому є скульптури із зображенням біблійних мотивів, а особливу атмосферу для відвідувачів створюють висаджені рослини, що згадуються у Біблії.

А яка ваша реакція?
+1
4
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua