Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломиї відбулася зустріч із сім’ями загиблих військовослужбовців

Новини

Зустрічі мобільною робочої групи обласної державної військової адміністрації з організації з надання допомоги членам сімей загиблих ветеранів війни проводить регулярно у районах та територіальних громадах області. Сьогодні, 24 квітня, у Коломиї відбулася зустріч із сім’ями загиблих військовослужбовців.

Людмила Сірко розповіла про стан реалізації державної політики у сфері соціального захисту сімей загиблих захисників і захисниць України, роботу управління ветеранської політики ОВА, відділу з питань ветеранської політики у Коломийської РДА, а також поінформувала про реалізацію на загальнонаціональної програми «Доступні ліки» та обласного проєкту «Турбота про родину Героя».

«Важливо шанувати пам’ять про наших Героїв, які загинули, захищаючи Україну, адже вклад наших воїнів у боротьбу за незалежність України – неоціненний. Родини загиблих воїнів потребують нашої підтримки та допомоги, адже на їхні долі випали важкі випробування»,- наголосила Людмила Сірко.

Обговорили питання медичного лікування, можливості проходження психологічної реабілітації родин полеглих захисників, соціальних пільг, доступних членам родин загиблих Героїв відповідно до чинного законодавства України, соціальних гарантій, розміри виплат членам сімей загиблих воїнів Збройних сил України, призначення, отримання грошових допомог, надання статусу члена родини загиблого захисника/захисниці, проходження ВЛК та інші питання.

За результатами зустрічі представники обласної, районної та місцевої влади і родини полеглих воїнів домовилися про подальшу взаємодію задля вирішення проблемних питань.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua