Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломиї відбулась 54-а сесія міської ради

Новини

У Коломиї відбулося засідання чергової сесії міської ради. Місцеві обранці розглянули понад півсотні земельних питань. А ще нагородили захисників держави з нагоди нещодавнього відзначення Дня добровольця.

На початку сесії вручили посмертні нагороди родичам загиблих героїв. А потім відзначили і тих, які зараз воюють за незалежність України.

«Нагородити нагрудним знаком міського голови «Щит громади» за особливі заслуги у захисті державного суверенітету, територіальної цілісності України та з нагоди Дня українського добровольця, отця Юрія Захаревича, молодшого лейтенанта капеланської служби»,- оголосила Світлана Бежук, керівниця секретаріату міської ради.

Опісля нагородження розпочали із зверень та запитів. Міська рада звернулася до керівництва Укрзалізниці та міністерства транспорту Румунії про відкриття залізничного маршруту «Коломия – Сегед – Сучава».

«Українська сторона – «Укрзалізниця» виконала всі роботи, які необхідні для того, щоб ми могли спокійно з Коломиї доїхати до Сучави чи навіть до Будапешту»,- повідомив Богдан Станіславський, міський голова Коломиї.

За час засідання розглянули чверть сотні питань.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua