Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Дубовецькому ліцеї капітально відремонтували спортивний зал. Відео

Новини

Замінили вентиляційну систему, а стару дерев’яну підлогу – на сучасне спортивне покриття та пофарбували стіни. У Дубовецькому ліцеї відремонтували спортивний зал. На оновлення школярі чекали півроку, а тепер з ентузіазмом відвідують уроки фізкультури. 

Нині цей навчальний заклад відвідує майже 250 школярів. І тепер учні не можуть дочекатись уроків фізкультури. Адже досі, каже восьмикласниця Надія Федоняк, проводити їх тут було неможливо.

Директорка ліцею Надія Савчук розповідає, ремонт у спортзалі розпочали пів року тому. Спершу – замінили вентиляційну систему, і вирішили на цьому не зупинятись.

Очільник Дубовецької громади Павло Андрусяк впевнений, в освіту та дітей потрібно інвестувати. Тож попри те, що вже зроблено – планів на майбутнє ще чимало. Крім того, зазначає голова громади, модернізації потребує і харчоблок ліцею. Ці зміни обіцяють підтримати й на обласному рівні.

Також у школі в Дубівцях оснастили класи, які відповідають усім вимогам нової української школи. Поряд з цим оновлення потребують класи фізики та хімії.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua