Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Дубовецькій ТГ відкрили літню школу безпеки життєдіяльності «Нове покоління». Відео

Новини

Впродовж шести днів діти житимуть у наметах та вчитимуться виживати в екстремальних умовах. Завдяки співпраці обласного управління ДСНС та керівництва громади для дітей, котрі проживають у громаді, у тому числі і внутрішньо переміщені, організували цілий комплекс розваг і занять.

Ініціатива створення літньої школи безпеки належить внутрішньо переміщеним людям, котрі проживають у громаді – розповідає голова Павло Андрусяк, ідея йому сподобалась, тож завдяки співпраці з обласним управління ДСНС  – її вдалося втілити у реальність.

Діти ж сподіваються весело провести час. Міни, гранати, артилерійські боєприпаси і не тільки, піротехнік Олександр каже: дітлахи цікавляться всім.

Учасники школи безпеки уже познайомились з роботою кінологів, пожежників, піротехніків та навчились надавати домедичну допомогу. Більш практичні заняття будуть розподілені на тиждень. А ще у дітей була нагода приміряти костюми хімзахисту.

Школа безпеки у Дубовецій ТГ стала елементом оздоровлення дітей Івано-Франківської області. Програмою також передбачено проведення квестів, майстер-класів, конкурсів, а також культурна та екскурсійна програми.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua