Онлайн TV FM радіо FM пауза

Три амбулаторії Дубовецької громади поповнилися новим медичним обладнанням. Відео

Новини

Три амбулаторії Дубовецької громади поповнилися новим медичним обладнанням. Актуальні у час пандемії кисневі концентратори доставили у Тустань, Маріямпіль та Дубівці.

Дубовецька громада звернулася до депутата обласної ради допомогти придбати кисневі концентратори. І ось завдяки  коштам з обласного бюджету нове і сучасне обладнання сьогодні доставлено до сільських амбулаторій і готове допомогти тим, хто цього потребує.

Ще один концентратор дістався Тустанській амбулаторії. Варто зазначити, що саме цими днями тут завершено ремонт, на який витрачено понад мільйон гривень. Дві третини – це кошти обласного бюджету, одна – кошти Дубовецької громади. Тепер медики можуть приймати пацієнтів у належних умовах.

У місцевому бюджеті коштів  на кисневі концентратори для амбулаторій не вистачало. Тож громада звернулася до депутата обласної ради з проханням допомогти. 

У планах Дубовецької громади на наступний рік  – доведення до ладу і фельдшерсько-акушерських пунктів.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua