Онлайн TV FM радіо FM пауза

Волонтери з Європи, Америки та Австралії безкоштовно роздавали піцу у Печеніжинській ТГ. Відео

Топ-новини

Шестеро волонтерів із Європи, Австралії та Сполучених штатів Америки вже кілька місяців працюють в Україні. Всі вони представники міжнародної організаціії “Siobhans Trust”. Побували і в «гарячих місцях» і завітали на Прикарпаття. Однією із перших відвідали Печеніжинську територіальну громаду. Там влаштували для людей смачну акцію.

З далеку виглядає, що бджоли обліпили власний вулик. Коли наблжаємося то бачимо, що це волонтери роздають піцу всім бажаючим.

 Марійка і Евеліна місцеві мешканки. Зізнаються, що для них ця акція несподіванка, а піца надзвичайно смачна.

Ольга Жупник також отримала кілька шматків смачної піци. Жінка розчулилася від такої акції.

Об’єднав навколо себе волонтерів із різних країн шотландець Кевін Фішер. Каже, що в Україні вже давно, і залишатиметься тут до нашої перемоги.

Також Кевін зізнався, що намагається вчити українську мову із друзями, і вже дещо навіть вивчив.

Голова громади зазначив, що до них часто приїжджають волонтери, але з такою акцією вперше. Він певен, що той позитив, який передають ці люди, позитивно вплине на мешканців громади та тимчасових переселенців.

Скільки піци роздали того дня не можливо підрахувати. Однак гарний настрій у мешканців громади від проведеної акції залишиться надовго. З Печеніжина Б.М Г.Р телерадіокомпанія РАІ.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua