Онлайн TV FM радіо FM пауза

Світлана Онищук провела особистий прийом громадян

Світлана Онищук провела особистий прийом громадян Новини

Світлана Онищук провела особистий прийом громадян. Цього разу звертались здебільшого жителі Прикарпаття стосовно особистих питань.

Про це повідомляє Івано-Франківська обласна державна адміністрація

  • щодо надання матеріальної допомоги на ремонт житла, пошкодженого внаслідок дій ворога.
  • Після погодження профільних комісій Івано-Франківської обласної ради, а відтак сесії, допомогу з обласного бюджету отримають усі жителі краю, які звертались з цього приводу. Окрім того, в громадах працюють відповідні комісії, до яких слід звертатись для подання заявок на компенсацію, якщо житло зазнало пошкоджень внаслідок ворожих обстрілів.
  • Надійшло колективне звернення від родин військовослужбовців, зниклих безвісти.
  • Також на прийомі побували представники бізнесу, які готові встановити альтернативні джерела живлення, що забезпечуватимуть частково і потреби населення. Світлана Онищук Голова Івано-Франківської ОВА дала доручення відповідним підрозділам вивчити обґрунтування та допомогти з підготовкою пакету відповідної документації.
  • Звернувся й голова Верховинського осередку спілки письменників Василя Нагірняка щодо сприяння у створенні музею книги про гуцулів та Гуцульщину. ОДА готова підтримати таку ініціативу, залучивши і міжнародних партнерів.

Фото: Івано-Франківська обласна державна адміністрація

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua