Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську телеканал 1+1 провів майстер-клас для студентів-журналістів

Кафедра журналістики Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та Школа журналістики НСЖУ в рамках роботи «Лабораторії журналістської майстерності» започаткувала спільний творчий проект “16+” з Вищою Школою Media and Production в рамках 1+1 медіа, повідомили на сайті вузу.

Метою його проведення є презентація яскравих й оригінальних власних медіа-проектів студентів-журналістів та слухачів Школи журналістики НСЖУ для юнацької аудиторії. Структура проекту передбачає відбір та рецензування конкурсних робіт, індивідуальну співпрацю учасників із організаторами Вищої школои Media&Production, презентацію творчих проектів у межах медіоплатформ «16+».

Захід проходив на трьох майданчиках. Перший — презентовано роботу Вищої школи журналістської майстерності. Фахівці Вищої школи Media&Production групи каналів 1+1 та журналісти каналу “1+1″ провели майстер-клас та презентували унікальну програму підготовки для студентів-журналістів за підтримки міжнародних партнерів, таких як Thomson Reuters Foundation, BBC Academy та «Вищих курсів сценаристів і режисерів». За словами адміністратора відділу навчання та розвитку «Вищої Школи Медіа&Продакшн» Віталії Коніщук участь студентів у роботі школи — чудовий стартовий майданчик для майбутньої професійної кар’єри.

Другий майданчик – спеціальний гість заходу — власний регіональний кореспондент каналу 1+1 Алла Пасс поділилася специфікою роботи кореспондентів групи каналів 1+1, особливостями праці регіональних кореспондентів та власним професійним досвідом

Підсумки першого етапу журналістського конкурсу “16+”. Переможцями стали:

– студенти групи Ж-11 Бардюк Таня та Клим Оля з відеопроектом “Доторкнутись серцем до краси “. Сьогодні переглянемо першу серію з циклу, яка висвітлює потребу якісної поезії в нашому місті, зокрема поезії Ліни Костенко. Наступні випуски будуть присвячені творчості відомих поетів – Тараса Шевченка, Василя Симоненка, Лесі Українки.
– студентка групи Ж-11 — Ірина Ізубенко з програмою “Велика перерва” та студентка групи Ж- 11, слухач Школи журналістики НСЖУ Оля Клим з документальним фільмом про одного з героїв Небесної сотні.

Перегляд студентських відеоробіт засвідчив високу майстерність юних авторів. Серед нагород переможцям – можливість стажування для студентів-журналістів ПНУ імені Василя Стефаника на площадках телеканалів “1+1″, різноманітні призи, професійні аксесуари від “1+1 Медіа”.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua