Онлайн TV FM радіо FM пауза

Коли в Україні піднімуть мінімальну зарплату (Znaj.ua)

Українцям пообіцяли у суттєво збільшити рівень мінімальної зарплати, піднявши її до 5500 гривень. Але це, за словами глави уряду, буде не раніше, ніж у наступному році, пише Znaj.ua.

Якщо ж брати перспективу на 1,5-2 роки, то в уряді збираються підняти середню зарплату до 620 доларів.

Про це глава уряду заявив під час засідання Кабінету міністрів у середу, 17 липня.

За його словами, підвищувати мінімальну зарплатню в Україні будуть, виходячи з рельних можливостей Держбюджету.

“Ми спираємося на реальні можливості економіка, і я бачу те, що в наступному році мінімальна зарплата буде вже не 4173, а 5500 гривень”, – сказав Володимир Гройсман.

Альтернативою цього Гройсман вважає прихід до влади популістів, які розгонять інфляцію за рахунок грошової емісії.

Хтось включить друкарський станок і почне розганяти інфляцію, робити разові подачки і заведе країну в дефолт або фінансову кризу”, – додав прем’єр.

Як відомо, Володимир Гройсман теж є учасником виборчих перегонів до парламенту на чолі власної політичної партії. За останніми рейтингами соціологів, її підтримує 1-2% виборців. Це робить малоймовірним шанси потрапляння до Верховної Ради.

Нагадаємо, українцям розповіли, коли вони зможуть отрмувати зарплату в доларах та які ще валютні зміни слід чекати найближчим часом.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Державні міграційній службі розповіли, скільки наших співвітчизників отримали посвідки на проживання у Сполучених Штатах Америки.

Також Знай.ua писав про те, що українцям розповіли про умови та рівень зарплат у Німеччині, куди все більше відправляється заробітчан.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua