Онлайн TV FM радіо FM пауза

Студенти Університету Короля Данила отримали гранти. Відео

Студенти Університету Короля Данила отримали гранти Новини

Можливості для студентів. В Університеті Короля Данила окрім якісної та сучасної освіти студенти мають змогу професійно розвиватись. Так і цього разу здобувачі освіти отримали гранти на безкоштовне навчання та стажування – один від мовної школи, а інший від мережі готелів «Radisson Blu».

Стажування в одному із найпрестижніших готелів Буковеля проходитиме Денис Смаль, студент Університету Короля Данила спеціальності готельно-ресторанна справа. Каже, це великий внесок в його майбутню діяльність:

«Це крута можливість проявити себе і навчитись чогось нового. Хотів б максимально спробувати щось нове, бо «Radisson Blu» – це досить хороша велика компанія. Мені подобається ресторанний бізнес, ця сфера. Я в майбутньому хочу цим займатися, дальше розвиватися в ній. В університеті на парах обговорювали різні готелі і ресторани нашої країни. І один раз ми попали на «Radisson Blu», який знаходиться в Буковелі, мені дуже сподобався цей готель. Я навіть хотів там побувати, але ніяк не виходило, а ось тільки як випала нагода, я вирішив спробувати себе».

«Radisson Blu» – одна із найбільших готельних мереж у світі, а це близько 1400 готелей на планеті. Щоб отримати можливість стажування Денис Смаль пройшов певні етапи відбору – заповнював грантову заявку, знімав відеоролик та спілкувався на співбесіді, а відтак мінімум 4 місяці працюватиме пліч-о-пліч з професіоналами своєї справи. Виконавчий директор готелю «Radisson Blu Resort, Bukovel» Зоряна Тимчук розповідає, з радістю долучилися до підтримки сучасної молоді.

«Готель не вперше бере участь у таких різних асоціаціях, співпрацях – в нас багато досвіду, ми працювали з різними закладами у Львові, Києві, Івано-Франківську, а також і в інших містах України. Але грант – це вперше для нас. Ми дуже раді, що можемо внести таку свою соціальну відповідальність, ми зацікавлені тим, що молодь є зараз активною, вона активно соціально відповідальна. Нас дуже тішить вкладати наші знання і досвід в молодих людей, бо ми розуміємо, що ці люди можуть бути частиною нашої команди в майбутньому»,- розповідає Зоряна Тимчук. Виконавчий директор готелю «RADISSON BLU RESORT BUKOVEL».

Грантова програма в Університеті Короля Данила розрахована для підтримки студентів та отримання нових знань, а також – для допомоги з працевлаштуванням.  Проєктний менеджер кафедри  іноземної філології та бізнес-комунікацій УКД Олександр Лада, зазначає, окрім цього розробили ще три навчальні програми для здобувачів освіти.

«Я розробив програму грантового стажування, в основу якої є закладений принцип фінансування навчання, а також можливості для наших здобувачів себе реалізувати саме на виробництві. Щоб наші здобувачі реалізували себе за фахом і після завершення навчання могли побудувати потужну карʼєру і стати професіоналами. Оскільки УКД є бізнес-орієнтованим середовищем для успішних здобувачів, то ми створили та підготували ще три програми для бакалаврського та магістерського рівнів, а також, що особливо важливо підкреслити – для абітурієнтів», – зазначає проектний менеджер кафедри іноземної філології та бізнес-комунікацій УКД Олесандр Лада.

Опісля вручення сертифікатів, Олександр Лада поспілкувався зі студентами першого та другого курсів Університету Короля Данила. Проєктний менеджер розповів їм про переваги та можливості від участі в грантових програмах.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua