Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті відбувся Чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту. Відео

Спорт

Вдосконалити професійну майстерність, щоб рятувати людські життя. З 19 по 24 червня на базі спортивно-оздоровчого комплексу Головного Управління ДСНС України в Івано-Франківській області проходив чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту. Участь у змаганнях взяли понад три сотні спортсменів-рятувальників. Це жінки, чоловіки, юніори та юнаки.

Інна Ковтун на Чемпіонат приїхала з Києва. Дівчина боролась за перемогу у дисципліні “підйом по штурмовій драбині у вікно другого поверху”. І їй вдалось стати першою.

Представник чоловічої команди зі столиці Олександр Турчин перемогу здобув у дисципліні “підйом по штурмовій драбині у вікно четвертого поверху”. Каже, результатом – задоволений, але раніше вдавалось долати дистанцію швидше.

Перемогу у пожежному двоборстві виборола представниця Харківщини Жанна Ярушевська. Рятувальниця стала першою у дисципліні “підйом у вікно другого поверху по штурмовій драбині” та подоланні стометрової смуги перешкод.

А Чемпіоном України з подолання стометрової смуги з перешкодами став прикарпатський надзвичайник – Владислав Блонський. Пожежно-прикладним спортом хлопець займається більше 10 років. За цей час, зізнається, неодноразово здобував перемоги.

Переможці отримали кубки, медалі та дипломи відповідних ступенів. Також віце-президент Федерації пожежно-прикладного спорту України вручив посвідчення майстрів спорту України трьом спортсменам.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua