Онлайн TV FM радіо FM пауза

Експедиція “ідеальними” містами: Маріямпіль увійде до пілотного туристичного маршруту

Новини

Село Маріямпіль Дубовецької ТГ, що на Прикарпатті, увійде до пілотного туристичного маршруту “ідеальних” ренесансно-барокових міст.

Маршрут створено в рамках реалізації проєкту «Створення комунікаційної єврорегіональної Платформи «ідеальних» міст для переорієнтації туризму в Івано-Франківській області», який реалізовується за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу, йдеться на сторінці Citta ideale у Facebook.

“Пілотний туристичний маршрут, до якого увійде історичне місто Маріямпіль, розповість про унікальну спадщину міста, чимало цікавих подій, пов’язаних з його історією. З 1691 року майже 190 років Маріямполем володіла династія Яблоновських, представники якої заклали містечко й сприяли його зростанню. Зрозуміти унікальність архітектурно-розпланувальної структури барокового міста, побачити красу давнього релігійного осередку Прикарпаття – містечка Маріямполя, незабаром ви зможете мандруючи туристичним маршрутом Івано-Франківськ – Богородчани – Маріямпіль – Івано-Франківськ”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляло РАІ, жителі села Бережниця Верховинського району для туристів встановили гуцульську гойдалку на висоті майже 1 500 м над рівнем моря.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua