Онлайн TV FM радіо FM пауза

Рятувальники проводять профілактичні заходи перед початком опалювального сезону

Рятувальники проводять профілактичні заходи перед початком опалювального сезону Новини

Попри те, що опалювальний сезон ще не розпочався, до Служби порятунку щодня надходять десятки повідомлень про пожежі у житловому секторі, а з похолоданням статистика побутових загорянь, зазвичай, збільшується в рази. Найчастіше причиною таких сумних наслідків, є нехтування населенням правил пожежної безпеки.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області

Так, 17 жовтня на Коломийщині фахівці ДСНС спільно з працівниками поліції та газової служби нагадали про дотримання правил пожежної безпеки мешканцям села Воскресинці та Кунисівці. Такі заходи пройшли і на Надвірнянщині та Косівщині де вогнеборці провели відпрацювання житлового сектору у місті Косів та Надвірна. Співробітники ДСНС провели інструктажі з громадянами: роз’яснили ризики, пов’язані з ігноруванням вимог пожежної безпеки у побуті, нагадали алгоритм дій у разі виникнення загорянь у житлі.

Водночас у Калуському районі рятувальники провели профілактичну роботу серед жителів Вигодської та Новицької тергромад. Надзвичайники нагадали мешканцям правила безпеки, розповіли, як запобігти лихові та як поводитись у небезпечних ситуаціях. У ході проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи громадянам роздали листівки з правилами безпечної життєдіяльності та закликали відповідально ставитись до питань власної безпеки.

Фото: Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua