Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Верховині на Прикарпатті пройде сімейний табір для родин, які втратили батька на війні

Табір для дітей і батьків влаштовує проект “Творча Криївка”

На початку лютого стартує у Верховині сімейний табір “Творча Криївка – мамам та діточкам”, повідомили організатори на своїй сторінці у Фейсбук. За попередніми даними, табір працюватиме 10 днів з 8 лютого. Остаточні дати ще уточнюються, повідомляє Курс.

“Творча Криївка довго готувалася до цього проекту, і нарешті ми готові оголосити про початок роботи”, – відзначили організатори.

 Під час табору сім’ям, які втратили тата на війні, запропонують активний відпочинок і творчі заняття, екскурсії в приватні музеї Верховинщини та майстер-класи від місцевих майстрів. А також взяти участь в постановці вистави, навчитися співати та танцювати. Працюватимуть чотири різновікові групи у супроводі досвічених педагогів, можна буде отримати консультацію психолога, психотерапевта та гомеопата.

Наразі організатори збирають допомогу, щоби провести табір. Адже для родин загиблих воїнів перебування в ньому повністю безкоштовне. Учасники табору житимуть у приватних відпочинкових садибах верховинців. 
“Ви допоможете нам, якщо: 1. Поширите цю інформацію. 2. Підтримаєте фінансово: Картка приватбанк МАСЛОВА ВІТАЛІНА (ГРИВНА) 5168 7572 8483 4605 3. Запропонуєте власну допомогу як волонтер ( пишіть нам на сторінку)”, – зазначають організатори.

Проект “Творча Криївка” в останні півроку органгізовував у селищі Дземброня Верховинського району реабілітацію воїнів і поранених. Під час відпочинку бійці навчалися живопису.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua