Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Верховинщині у день міста проходив кінофестиваль “Тіні забутих предків”

Днями, на храмове свято Успіння Пресвятої Богородиці, мальовничий райцентр Прикарпаття – Верховина, відзначав свій День народження. Цьогоріч Верховині виповнилося 591 рік.

В цей день в місті було людно, як ніколи: сотні людей відвідували храми та молилися за Верховину, інші оглядали виставку-ярмарку товарів декоративно-прикладного мистецтва, що розмістилася на центральній площі, любителі гуцульської кухні смакували страви на Фестивалі етнічної кухні, передає портал Верховина

Поруч із цим на сцені розпочалася урочиста частина. Верховинців з Днем міста вітали керівники міста та району. З їх вуст лунали найкращі побажання нашим краянам. Виступаючі бажали всім здоров’я, щастя, процвітання рідній Верховині та мирного неба над Україною. Далі розпочався святковий концерт, участь у якому взяли кращі колективи та естрадні виконавці міста і району.

Варто зазначати, що паралельно із відзначенням Дня міста у Верховині проходив кінофестиваль “Тіні забутих предків” на який до Верховини завітали поважні гості зі столиці: Лариса Кадочкіна, Марія Миколайчук та багато інших. Ті хто прийшов на святкування Дня міста мали можливість побувати і на кінофестивалі та переглянути презентацію оновленої версії кінострічки “Тіні забутих предків”. 

Фото:  Світлана Копитко-Ілійчук

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua