Онлайн TV FM радіо FM пауза

На соцзахист учасників АТО в Тисменицькому районі передбачено 460 тисяч гривень

Одноразову матеріальну допомогу в сумі 1000 гривень упродовж року можуть отримати мобілізовані до лав Збройних сил України жителі Тисменицького району та члени їхніх сімей відповідно до цільової програми фінансування мобілізаційних заходів та цивільного захисту населення в районі, затвердженої на 28-ій сесії районної ради 27 березня 2015 року.

Допомогу цього року вже виплачено 39 особам, ще 44 – її отримують найближчим часом. Минулоріч фінансову підтримку по тисячі гривень отримали 144 військовослужбовці та члени їхніх сімей. Крім того, з цієї ж програми по три тисячі гривень буде виплачено 13 пораненим бійцям із Тисменицького району.

Також депутати районної ради затвердили комплексну програму соціальної підтримки учасників антитерористичної операції на 2015 рік. 460 тисяч гривень передбачено у районному кошторисі на соціальний захист учасників АТО, їх сімей, сприяння вирішенню їх соціально-побутових проблем.

Про це повідомив на нараді 30 березня з секретарями місцевих рад, працівниками соціальних служб району за участі керуючого справами виконавчого апарату районної ради Юрія Проценка керівник апарату районної державної адміністрації Ярослав Татарин.

На нараді керівник проінформував про створення в районі інформаційного центру для учасників АТО та членів їхніх родин на базі управління соціального захисту населення РДА, закликав надавати всесторонню допомогу та здійснювати соціальний супровід сімей, які переселилися із тимчасово окупованих територій, формування великодніх кошиків.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua