Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпатським міліціонерам подарували броньований “Mercedes”

“Mercedes Sprinter”, захист якого дозволяє відчутно посилити безпеку бійців, правоохоронцям передали керівники Тлумацької райдержадміністрації.

Такий доречний для виконання поставлених завдань під час несення служби в східних регіонах нашої держави автомобіль заступникові начальника УМВС України в Івано-Франківській області Василеві Віконському у Тлумачі передав очільник місцевої РДА Володимир Габурак. Представники духовенства освятили транспортний засіб, а також подарували бійцям зведеного загону прикарпатських міліціонерів, які невдовзі вирушатимуть на ротацію, ікони та обереги.

Варто зазначити, що подарований автомобіль поїхав до обласного центру не порожнім. Волонтери зібрали та передали для потреб правоохоронців, які нестимуть службу на Сході України, продукти харчування. А для моральної підтримки відрядженим міліціонерам вони принесли дитячі малюнки.

В Івано-Франківську броньований «Мерседес-Спринтер» відразу належно оцінили ті, кому доведеться ним користатися – працівники роти міліції особливого призначення «Івано-Франківськ». Свою подяку за такий справді цінний дарунок тлумацькій громаді та її очільникам висловив керівник прикарпатської міліції Микола Семенишин.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua