Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Косівщині нетверезий водій вчинив ДТП

Косівський район

Аварія, у якій травмувався керманич легковика сталася в Косівській територіальній громаді. Поліцейські затримали водія, який вчинив ДТП і керував автівкою напідпитку. Слідчі розпочали кримінальне провадження і з’ясовують всі обставини.

24 лютого близько о 18:30 на лінію «102» надійшло повідомлення про автопригоду в селі Смодна. Правоохоронці встановили, що 39-річний мешканець Кутів, керуючи автомобілем марки «Фольцваген Гольф», не врахувавши дорожньої обстановки та допустив зіткнення з автомобілем «Фіат Скудо». Останній рухався в попутному напрямку.

«В результаті автопригоди до лікарні доставлено водія «Фіат Скудо», 1955 р.н. жителя Косівського району. Результати освідчення на стан сп’яніння показали, що водій «Фольцваген Гольф» на момент автопригоди був нетверезий, а керманич «Фіат Скудо» – тверезий», – повідомила Поліція Івано-Франківської області.

Слідчі затримали керманича «Фольцваген Гольф» у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Затриманому вже повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Невдовзі водію суд обере запобіжний захід.

Правоохоронці закликають водіїв не сідати за кермо у стані сп’яніння, бо це може призвести до летальних наслідків.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua