Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуші облаштовують реабілітаційний центр

Калуш

Голова Калуської міської ради Андрій Найда поспілкувався з представниками благодійного фонду “МУВ ЮКРЕЙН” та медиками щодо облаштування реабілітаційного центру на базі недіючого приміщення їдальні на території Калуської ЦРЛ.

Про це повідомляє Калуська міська рада.

«На сьогодні в приміщенні вже розпочалися підготовчі роботи. А завтра на пленарне засідання сесії Київської міської ради будемо виносити проєкт меморандуму про чотирьохсторонню співпрацю між Калуською міською радою, БО «БФ «МУВ ЮКРЕЙН»», ОВА та Калуською ЦРЛ у якому буде чітко зазначено про те, за що відповідатиме та чи інша сторона в процесі реконструкції. Зі свого боку ми можемо взяти на себе лише зобов’язання щодо підведення зовнішніх комунікацій – електропостачання, водопостачання, водовідведення та, за можливості, газопостачання. А також облаштування паркомісць. Інші витрати лягають на донорів та обласну військову адміністрацію»,- розповів Голова Калуської міської ради Андрій Найда.

Наступним кроком буде зустріч з представниками ОВА, щоб обговорити їх пропозиції допомоги в реалізації цього задуму, а вже далі команда «МУВ ЮКРЕЙН» зможе звертатися до американських донорів та презентувати їм проект облаштування ребцентру.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua