Онлайн TV FM радіо FM пауза

Міський парк Калуша реконструюють на 1,2 млн. гривень

Кошти планують знайти в міському бюджеті. І таким чином завершити масштабну реконструкцію, яка пробуксовує з 2007 року.

На офіційному сайті міської ради Калуша оприлюднили проект рішення міськради «Зміни до програми «Розвиток культури міста Калуша на 2012-2015 роки». Відповідно, у розвиток міського парку культури і відпочинку імені Івана Франка планують вкласти 1,2 млн. гривень. Усі кошти — з міського бюджету, повідомляють ВІКНА.

Згідно із проектом рішення, на обладнання дитячих майданчиків у міському парку планують витратити 120 тис. гривень. На ремонт «дитячих» атракціонів — 100 тис. гривень. Ремонт ангару для човнів, причалу та оглядового містка, господарського корпусу та каси потягне із міського бюджету 140 тис. гривень.

Ремонт більярдної та придбання обладнання до неї — 50 тис. гривень; ремонт огорожі, сходів та фонтану обійдеться у 155 тис. гривень, плюс утримання водойми — ще 20 тис. гривень. Для придбання проектора та звукопідсилювальної апаратури, а також — обладнання зони відпочинку обійдеться у ще 50 тис. гривень.

Наступного року планують придбати і нові атракціони, на що хочуть передбачити 340 тис. гривень. Загалом у парк із міського бюджету планують вкласти 1,2 млн. гривень.

Масштабна реконсрукція міського парку Калуша розпочалася у 2007 році. Через рік проект пригальмував через нестачу коштів. Після того, найбільші капіталовкладення у міський парк були у 2012 році, коли там відремонтували ланцюгову карусель і закупили надувний батут. У 2014 році у міському парку Калуша відкрили хатинку Миколая і перенесли з площі Героїв до прку святкування Нового року.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua