Онлайн TV FM радіо FM пауза

Восени прикарпатцям запропонують переглянути нові театральні постановки

Осінь – пора нових театральних постановок та творчих відкриттів. Ними порадує прикарпатських театралів VI Всеукраїнський театральний фестиваль «Коломийські представлення», який розпочнеться сьогодні на базі Коломийського академічного обласного українського драматичного театру ім. І. Озаркевича.

Цьогорічний фестиваль присвячений 100-літньому ювілею відомого українського режисера та кіноактора Василя Симчича. Завершить захід 13 вересня прем’єра вистави «Анничка».

У суботу, 12 вересня, розпочнеться театральний сезон в Івано-Франківському академічному обласному театрі ляльок ім. Марійки Підгірянки. Його відкриють виставою «Дракончик- світлофор» за твором Євгена Гімельфарба.

Відкриття сезону театральних постановок у жовтні планують артисти театру фольклору, народних свят і видовищ. Як повідомляють в управлінні культури, національностей та релігій облдержадміністрації, сезон тут стартуватиме виставою «І щось в мені таке болить, що це і є, напевно, Україна» за творами Ліни Костенко.

А Івано-Франківський академічний обласний український музично- драматичний театр ім. І.Франка запросить глядачів 7 жовтня. До цього часу там розраховують завершити проведення внутрішніх ремонтних робіт.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua