Онлайн TV FM радіо FM пауза

Юрій Андрухович і гурт Karbido виступлять із новим альбомом у Франківську

Сьогодні в Івано-Франківську, майже після трьохрічної перерви Юрій Андрухович та польський гурт Karbido анонсували представлення свого проекту ATLAS-ESTREMO.  

У нашому місті музиканти і письменник виступлять уже наступного вівторка, 8-го вересня. До них приєднається vj-group CUBE, пише СтаніславськеТБ.

Це буде другий концерт загальноукраїнського туру, який організований на підтримку найновішого альбому «ATLAS-ESTREMO”. Альбом був записаний у травні цього року у Вроцлаві.  

Як  відзначив Юрій Андрухович, це має бути досить унікальна робота.

«Ми граємо 9 концертів у 9-ти містах. У нас виходить досить специфічний поділ на міста західної України і східної. Ми починаємо у неділю ввечері у Чернівцях. У вівторок вже граємо у Івано-Франківську, наступного дня у Тернополі. У ніч з 12 на 13 вересня ми будемо грати у Львові, у рамках Форму», – заявив Андрухович.

Після трьохденної перерви музиканти вирушають у східні міста України.

Також, Юрій Андрухович анонсував виступ у Маріуполі. За його словами, їх там дуже чекають. Через це музикантам довелося відмінити концентр у Дніпропетровську. Закінчиться тур у Києві на фестивалі «ГогольФест».

«Хотілося, аби Франківська публіка у міру свого темпераменту нас підтримала», – додає письменник

Зазначимо, виступ запланований на вівторок, 8-го вересня, у Театрі ляльок. Квитки можна придбати у приміщенні книгарні Лілеї НВ.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua