Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Яблуниці відбулась нарада щодо ремонту дороги Н-09 Мукачеве – Львів

Сьогодні та території села Яблуниця Яремчанської міської ради під керівництвом голови облдержадміністрації Олега Гончарука відбулась нарада щодо ремонту дороги Н-09 Мукачеве – Львів на ділянці від Закарпатської області до вказаного населеного пункту.

Під час засідання йшлося про потребу співфінансування ремонтних робіт з місцевих бюджетів та організацію громадського контролю за цим процесом. Слід відзначити, що міський голова Яремча Василь Онутчак та сільський голова Яблуниці Роман Павлечко запевнили у готовності долучатися до фінансування будівництва нової дорожньої інфраструктури регіону. Таку позицію підтримує і місцевий громадський актив.

«Ми бачимо готовність керівників Яблуниці і Яремча до спільної роботи над реалізацією цього проекту, зокрема, щодо виділення коштів на співфінансування ремонтних робіт. Тож, переконаний, отримаємо позитивний результат – хорошу і якісну дорогу», – зазначив Олег Гончарук.

Як розповів начальник служби автомобільних доріг в області Василь Буджак, ремонт вказаної ділянки дороги відбуватиметься методом ресайклінгу, його вартість складе близько 72 млн. грн., а початок робіт запланований на другу половину квітня. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua