Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Городенці відбулися Всеукраїнські змагання з футзалу. Відео

Городенка

Чемпіонат України Громадської організації Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» з футзалу серед юнаків у двох вікових категоріях відбувався у Городенці. До містечка приїхали команди із 9 областей України. Прикарпаття також було представлене у 2 групах.

На спортивному майданчику Городенківської ДЮСШ відбулися фінали Чемпіонату України у двох вікових групах. За перемогу змагалися майже 200 учасників у 15 командах. Голова обласної організації ВФСТ «Колос» Михайло Вінтоняк зазначив, що від початку війни кількість змагань серед молоді в товаристві зросла втричі:

«Перш за все я хочу сказати, що повернулося лицем до масового спорту наше керівництво держави. Тому проводиться таких багато дитячих заходів і це дуже важливо».

Серед команд, що представляли Прикарпаття були городенківські та ліснохлібичинські футзалісти. В результаті городенківські спортсмени потрапили стали бронзовими призерами. Секретар міської ради Любомир Музичка зазначив, що Городенка завжди привітно приймає гостей:

«Постійно в такому стресовому становищі перебувають наші діти, особливо з прифронтових районів. А тут вони мають можливість трошки відпочити морально – набратися гарного настрою та позитивної енергії».

Ліснохлібичинці не потрапили до трійки призерів, однак настрій у юних футболістів був хороший.

«Я граю у футбол з пʼяти років, дуже подобається цей вид спорту. Я вдячний нашим ЗСУ, які захищають зараз Україну і ми тут можемо вільно грати в футбол»,- поділився Назар, футзаліст.

Переможцем у старшій віковій категорії стала команда із Бершадської ТГ Вінницької області. Серед молодших футзалістів – спортсмени із Немирова.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua