Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпаття долучилося до забігу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України»

Новини

Прикарпаття спільно з усією Україною долучилося до VII Всеукраїнського спортивного патріотичного заходу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України», який приурочений Дню пам’яті захисників України.

Про це повідомляє Івано-Франківська обласна державна адміністрація

Забіг об’єднав близько тисячі людей, серед яких члени сімей загиблих, їхні друзі, військовослужбовці, працівники правоохоронних органів, рятувальники, медики, волонтери, працівники структурних підрозділів Івано-Франківської ОДА.

За прикарпатця – льотчика Степана Тарабалку, який загинув за Україну, бігла Світлана Онищук, голова Івано-Франківської ОВА. Разом із заступницею Людмилою Сірко вони долали дистанцію у 1200 метрів.

Наймолодші учасники заходу бігли на дистанції 100 метрів.

«У такий особливий спосіб ми нагадуємо про подвиги наших героїв, які вже ніколи не зможуть пробігти під українським небом, вшановуємо пам’ять про них та висловлюємо вдячність рідним наших захисників за те, що виховали справжніх патріотів України. Дякую кожному, хто сьогодні долучився до забігу. А особливо – родинам наших воїнів, які попри біль втрати знайшли сили та можливість бути разом з нами», – зазначила очільниця Прикарпаття.

Акцію «Шаную воїнів, біжу за героїв України» започаткував батько загиблого героя російсько-української війни, «кіборга» Олексія Дурмасенка Олег Дурмасенко спільно із Таїсією Братасюк та Дмитром Примаченком.

Фото: Івано-Франківська обласна державна адміністрація

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua