Онлайн TV FM радіо FM пауза

Підозрюваний у вбивстві Ірини Фаріон прибув до Львова за 10 днів до скоєння злочину

Новини

Про те, що підозрюваний у вбивстві Ірини Фаріон прибув до Львова за 10 днів до скоєння злочину, стало відомо під час брифінгу за участі Міністра внутрішніх справ, Голови Національної поліції України, а також заступника Генпрокурора та Першого заступника Голови Служби безпеки України.

Про це повідомляє Національна поліція України

Підозрюваний прибув до Львова залізницею. За цей період він змінив три квартири у центрі міста. Ці факти підтверджують квитанції про оплату рієлторських послуг. Також упродовж двох місяців чоловік купував необхідний одяг та аксесуари задля конспірації у різних містах України з доставкою до Дніпра. Згодом він надіслав собі ці речі поштою до Львова.

Підозрюваний у скоєнні вбивства прокладав шляхи відходу, змінював одяг та манеру ходи. Під час розвідки та підготовки до злочину він обстежував та вивчав прилеглу територію будинку, де проживала Ірина Фаріон. Чоловік чекав поблизу її дому по кілька годин, не сходячи з місця.

У телефоні підозрюваного виявили пошукові запити щодо купівлі зброї, необхідного одягу та аксесуарів для маскування, а також скріншоти сторінок соціальних мереж Ірини Фаріон.

Головне зображення: https://media.slovoidilo.ua/media/publications/21/203751/203751-1_large.jpg

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua