Онлайн TV FM радіо FM пауза

Олена Зеленська та Дмитро Комаров здійснили дитячу мрію. Фото

zelll - Олена Зеленська та Дмитро Комаров здійснили дитячу мрію. Фото - rai.ua Новини

Перша леді України Олена Зеленська разом зі знімальною групою проєкту «Світ навиворіт» і його автором Дмитром Комаровим провели цілий день у дитячому будинку санаторного типу.

В українських закладах інтернатного типу досі проживають 27 606 дітей.

«Дітям потрібні батьки – це відчутно одразу. Ті, з ким можна мріяти й відкривати світ. Адже діти, що зростають у дитячому будинку, зазвичай ніде не бувають, не мають змоги обирати навіть такі дрібниці, як сніданок чи улюблена іграшка, – те, з чого складається дитинство»,- повідомила Олена Зеленська.

З’ясувалося, що мешканці дитбудинку мріють побачити Київ. Тож Фундація Olena Zelenska Foundation / Фундація Олени Зеленської організувала для них поїздку до столиці:

«Дітям було цікаве все: станції метро, піші прогулянки історичним Києвом, будинок із Химерами та чаювання з першою леді, борщ від Клопотенка, виставка UNICEF Ukraine, Київський зоопарк та знайомство із легендами українського футболу в Українська Асоціація Футболу / Ukrainian Association of Football – капітаном збірної України Андрієм Ярмоленком та головним тренером команди Сергієм Ребровим».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
rai.ua