Онлайн TV FM радіо FM пауза

Олег Микитин повернувся з війни та продовжує лікувати військових та цивільних. Відео

Олег Микитин повернувся з війни та продовжує лікувати військових та цивільних. Відео Новини

Олег Микитин – учасник бойових дій. Майже півтора року служив у 5-му Сумському прикордонному загоні в прикордонній комендатурі швидкого реагування. Та про свою справу – стоматологію – не забував і там. Зараз повернувся до Івано-Франківська. Тут продовжує лікувати людей.

Ще до початку вторгнення чоловік відкрив стоматологічну клініку. А після завершення служби вирішив відновити свій бізнес. Хоча, зізнається, зробити це було нелегко. Допомогли у КП «Дім воїна».

Керівник «Дому воїна» Микола Крошний зазначає, тут намагаються усіма силами допомагати ветеранам, щоб ті якомога швидше повернулись до звичайного життя. Або ж розпочали все заново.

В залежності від складності роботи лікар визначає вартість послуг. У той же час надає значну знижку для ветеранів й військових. А подекуди робить це безкоштовно.

Голова Івано-Франківської громади Руслан Марцінків закликає до активної популяризації ветеранського бізнесу. Він вважає, що підтримка таких ініціатив є важливим кроком для створення сприятливих умов для ветеранів, які прагнуть розвивати власну справу.

До слова, основний напрямок діяльності «Дому воїна»- надання психологічної реабілітації. В штаті працює четверо дипломованих психологів. Проте заклад намагається бути корисним і в інших аспектах.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua