Онлайн TV FM радіо FM пауза

Одна людина загинула та 19 поранено: наслідки обстрілів на Херсонщині

Новини

Поліція фіксує наслідки чергових російських обстрілів Херсонщини: одна людина загинула та 19 поранено, серед них – неповнолітня, двоє поліцейських та четверо рятувальників.

Про це повідомляє Національна поліція України

російські військові вкотре атакували цивільну інфраструктуру Бериславського та Херсонського районів з артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню та БпЛА.

  • військові рф з артилерії обстріляли Берислав – постраждав 51-річний чоловік, який отримав тяжкі опіки.
  • російські війська скинули вибухівку з безпілотника на Червоний Маяк, звідти до лікарні доправили 69-річну жінку з вибуховою травмою та уламковим пораненням ноги.
  • У Станіславі російські військові вдарили дроном типу «FPV» по працівниках місцевої пожежної охорони, які працювали над ліквідацією наслідків попередніх ворожих ударів БпЛА по житлових будинках та господарчих спорудах – постраждали четверо рятувальників.
  • В Антонівці внаслідок ранкових дронових ударів та артилерійського обстрілу постраждали двоє херсонських патрульних поліцейських. Також через влучання ворожих снарядів поранення отримала 15-річна дівчина та семеро дорослих.
  • Вдень російські військові цілеспрямовано скинули вибухівку з дрона на людей, які перебували на вулиці – загинув 58-річний чоловік, ще двоє отримали поранення. Від удару з міномета постраждав 51-річний чоловік.

Внаслідок російських атак пошкоджено 29 об’єктів: 16 приватних будинків, чотири цивільні автомобілі, службовий автомобіль поліції, об’єкти критичної інфраструктури, будівлю майстерні, два гаражі та стільки ж господарських споруд.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua