Онлайн TV FM радіо FM пауза

Секрети підбору меблів для саду

Садові меблі Реклама

З настанням теплого сезону найбільш актуальною покупкою стають садові меблі. Купити їх можна не тільки для поліпшення функціональних особливостей і можливостей вашого патіо, а й щоб прикрасити прибудинкову ділянку.

Як вибрати і купити садові меблі

Влаштувати посиденьки в саду, на терасі та інших місцях за межами будинку цілком реально, якщо при цьому облаштувати ці зони за допомогою оригінальних, довговічних і якісних меблів.

Під час підбору зверніть увагу на такі нюанси:

  1. Місце встановлення: якщо ваші меблі буде встановлено на ґрунт, щоб уникнути його просідання знадобиться зробити міцну основу. Набагато простіше буде встановлювати диванчики і крісла безпосередньо на деревний настил під дахом.
  2. Матеріал: підбирається залежно від того, як оформлений екстер’єр вашого будинку. Меблі можуть бути з натурального дерева і його похідних, металу або HPL-панелей.
  3. Оббивка: міцні тканини з водовідштовхувальним просоченням – ідеальне рішення для меблів, які можна сміливо встановлювати не під навісом, а безпосередньо на ґрунт або пісок.
  4. Збірка: столики, столи і дивани можуть поставлятися як у розібраному, так і в збірному вигляді. У другому випадку їхнє встановлення буде простішим і швидшим, проте розбірні варіанти займатимуть менше місця в разі, якщо знадобиться їхнє переміщення.

Особливості купівлі садових меблів від Terra Home

З плином часу, актуальності не втрачають садові меблі. Тераса без них має мізерний вигляд, не задіюються їхні можливості для створення оригінального і затишного місця відпочинку, розваги та прийому гостей.

А якщо ви перебуваєте в пошуку якісних варіантів для оформлення своєї прибудинкової ділянки – зверніть увагу на магазин Terra Home. Компанія являє собою офіційного дистриб’ютора провідних європейських брендів вуличних меблів, декору і не тільки.

У https://terrahome.com.ua/ ви зможете швидко не тільки купити меблі, а й замовити індивідуальне пошиття захисних чохлів на них, а ще – послуги зі збирання та встановлення розбірних моделей!

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua