Онлайн TV FM радіо FM пауза

Кулер, бутель з помпою чи диспенсер — який варіант і де буде зручніший?

кулер Реклама

Переваги доставки води додому оцінили жителі різних міст України. І все більше споживачів цікавляться, як полегшити розлив води з бутля. Що вибрати для будинку: диспенсер чи кулер. Поміркуймо разом.

В чому особливості пристроїв?

  • Кулер має функції охолодження та нагрівання води, це зручно для приготування гарячих напоїв. Подача води здійснюється натисканням кнопки чи важеля. А оскільки мають стійку конструкцію, це знижує ризик перевертання бутля. Відносними недоліками кулера є ціна — вона вища, ніж інші варіанти. Кулери займають більше простору, особливо моделі з функцією охолодження. А для роботи охолоджувача і нагрівача потрібна електрика.
  • Бутель з механічною помпою https://mywatershop.com.ua/catalog/pompy-dlya-vody/view=mechanical/ — найдоступніший за ціною варіант. Не потребує підключення до електрики, його легко переносити. Він займає мало місця, підходить для невеликих приміщень. Однак використання помпи потребує додаткових зусиль.
  • Диспенсер — це, як правило, місткість для води на 4-6 літрів, в нижній частині якої знаходиться кран для подачі питної води. Подача здійснюється за допомогою кнопки або важеля, що зручно та гігієнічно. Диспенсери без функції охолодження не потребують підключення до електромережі. Також вони мають стильний і сучасний вигляд порівняно з помпою. Однак вони зазвичай дорожчі за механічні помпи, але дешевші за кулери. Не мають функції охолодження або нагріву води.

Коли вибрати кулер, а коли — диспенсер?

Вибір залежить від ваших потреб та умов використання. Ось кілька факторів, які допоможуть вам вибрати оптимальний варіант:

  • Кулер варто брати, якщо в офісі або вдома споживають багато води протягом дня. Він дозволяє миттєво отримувати гарячу або холодну воду. Це зручно, якщо часто п’єте гарячі напої, як-от чай чи кава, або хочете мати завжди охолоджену воду. Кулер має стійку конструкцію і є зручним у використанні. Зрештою, якщо ви готові інвестувати більше коштів у зручність і функціональність, кулер стане хорошим вибором.
  • Диспенсер буде доречним у випадку, якщо у вас обмежений бюджет. Або вам потрібен компактний пристрій: він займає менше місця. Це ідеальне рішення для невеликої сім’ї. Крім того, диспенсери, що не мають функції нагріву, безпечніші, особливо якщо в домі є маленькі діти, оскільки немає ризику отримати опік від гарячої води. Пристрій простий у використанні, не вимагає підключення до електрики, і його легко переміщувати при необхідності.

Не знаєте, який варіант обрати? Зверніться до менеджерів сервісу My Water Shop, і вони допоможуть обрати практичний варіант, відповідно до ваших потреб, побажань і бюджету!

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua