Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті трапилась смертельна пожежа. Відео

На Прикарпатті трапилась смертельна пожежа. Відео Новини

Надзвичайні ситуації на Прикарпатті. Протягом вихідних рятувальники надали допомогу заблукалим туристкам-підліткам на горі Данциж. А також залучалися до ліквідовування пожеж в Косівській та Городенківській громадах. Є загиблий та травмована.

Смертельна пожежа та заблукалі в горах. 19 жовтня в селі Виноград Городенківської громади Коломийського району виникла пожежа житлового будинку.

А 20 жовтня ввечері до служби порятунку поступило повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Вербовець, Косівської громади. Під час гасіння вогню рятувальники виявили тіло чоловіка. Найбільш ймовірна причина виникнення займання – необережне поводження з вогнем під час куріння зі сторони загиблого.

Крім того, 20 жовтня на лінію 101 поступило повідомлення про те, що дві неповнолітні туристки втратили орієнтування та заблукали на горі Данциж. 

Рятувальники нагадують туристам про те, що потрібно завжди йти в гори з досвідченими гідами, враховувати погодні умови, розрахувати час повернення у світлу пору доби, а ще обов’язково завантажити мобільний застосунок «Порятунок у горах».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua