Онлайн TV FM радіо FM пауза

На полігоні у Старому Лисці відзначили “Єдиний стрілецький день”. Відео

Новини

На полігоні у Старому Лисці відзначили “Єдиний стрілецький день”. У заході взяли участь військовозобов’язані, резервісти, учні випускних класів Івано-Франківського фізико-технічного ліцею та голова ОДА Андрій Бойчук.

На базі Старолисецього військового полігону відбувався “Єдиний стрілецький день”. У тренувальних вишколах взяли участь майже три сотні прикарпатців.

Цей тренувальний вишкіл став першим після майже річної перерви. Утім, такі навчання необхідно проводити якомога частіше, каже учасник бойових дій Василь Сіщук, який нині перебуває в оперативному резерві.

Залучили до стрільб й учнів випускних класів Івано-Франківського фізико-технічного ліцею. Школяр Андрій Бойчук каже, раніше зі зброї не стріляв, тож нині вдалось отримати новий досвід.

Участь у вишколі взяв також і голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Андрій Бойчук, котрий зазначив, що в області планують частіше проводити вишколи та залучати до них більше військових та молоді.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua