Онлайн TV FM радіо FM пауза

Загублений хлопчик на Говерлі: стали відомі всі деталі порятунку. Відео

Новини

За пошуками маленького туриста, який цими вихідними заблукав на Говерлі, стежила чи не уся країна. А фото порятунку стало найкращою новиною. Більше доби 6-річний хлопчик був сам у темному та холодному лісі. Олексій Стефанців піднімався на гору разом із родичами. Втім, випадково зник з поля зору. На пошуки одразу кинулися рятувальники та волонтери.

Пошуки маленького Олексія тривали майже 30 годин. Знайшли дитину двоє коломийських добровольців. І одразу зателефонували батькам хлопчика. Ті не стримували сліз.

Ця мандрівка для 6-річного Олексія була першою в житті.  Разом із родичами вирішили підкорити Говерлу. Обрали найлегший зелений маршрут завдовжки 5 кілометрів. Втім, вже на першому хлопчик відбився від групи та заблукав. Родичі це зрозуміли лише за дві години.

Спершу малого шукали самотужки. Та лише згаяли час. І аж ввечері звернулись за допомогою. На пошуки хлопчика кинулись майже пів тисячі рятувальників, волонтерів та небайдужих людей.

А от для малого усе – як справжня пригода.  Розповідає, вночі – спав, а вдень – шукав людей.

А ще Олексій був готовий до зустрічі із дикими звірами, адже підготував собі зброю. Хлопчика оглянули лікарі – він не постраждав. Тож нині він вдома.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
2
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua